بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
هیچ منظره ای در شهر پیغمبر (ص) یا مکه مکرمه، زشت تر از این نیست که وقتی بانگ اذان بلند شده و حاجیان کشورهای دیگر به قصد نماز به سمت حرم در حرکت هستند، گروهی از حاجیان ایرانی با دست پُر بسته های سنگین کالا را به سمت هتل های خود می کشند.
با رعایت نکاتی ساده در حج می توان به عنوان یک زائر هم جلب احترام کرد، هم الگویی برای سایر مسلمانان و زائران شد و هم به عنوان سفیر و نماینده ایران عزیز، موجب خوشنامی کشورمان شد.
بخشی از این نکات که رعایت آنها کار سختی هم نیست، مربوط به امور خرید در بازارهای مکه و مدینه است که در نشریه زائرِامور حج و زیارت آمده است.
ـ خرید از بازارهای مکه یا مدینه به خودیِ خود اشکالی ندارد. حتی خرید برخی از سوغاتی های ارزان قیمت به عنوان یادگاری از این سفر مقدس و جهت تیمن و تبرک کار پسندیده ای است، اما این کار به قصد تجارت و سود بردن هرگز صحیح نیست. به ویژه خرید اجناس خارجی بیشتر باعث صدمه خوردن به تولیدات داخلی کشورهای مسلمان می شود و سود اینگونه خریدها نیز به جیب کشورهای صنعتی مانند ژاپن، کره، چین، آلمان، ایتالیا، آمریکا، فرانسه و... می رود.
لغو مجوز برخی اپراتورهای خصوصی حج در پاکستانـ مشاهده می شود برخی از زائران همراه خود اجناسی از ایران مانند اقلام و خوراکی ها جهت فروش آورده اند و با صورت زننده ای به فروش آنها به مغازه داران یا خریداران دیگر اقدام می کنند. این کار در شأن حاجی و زائر ایرانی نیست. فراموش نکنید که شما قصد ثواب آخرت کرده اید، نه ثواب تجارت، شما حاجی هستید، نه تاجر. با خدا وارد معامله شوید، نه کدخدا.
ـ چانه زدن های مُصرانه به هنگام خرید شما را در چشم ناظران کوچک می کند.
ـ در نظر داشته باشید که حمل بارهای سنگین و حجیم به هنگام ادای نماز جماعت صورت خوشی ندارد. مگر در قرآن نخوانده اید که رها کردن نماز و رفتن به سوی بازار و خرید و فروش، چقدر از دیدگاه خداوند نکوهیده است. (رِجَالٌ لَا تُلْهِیهِمْ تِجَارَةٌ وَلَا بَیْعٌ عَنْ ذکْرِ اللَّهِ وَإِقَامِ الصَّلَاةِ .../ مردانی که تجارت و داد و ستد آنان را از یاد خدا و برپا داشتن نماز و پرداخت زکات باز نمی دارد...)
هیچ منظره ای در شهر پیغمبر (ص) یا مکه مکرمه زشت تر از این نیست که می بینیم در حالی که بانگ اذان بلند شده و حاجیان کشورهای دیگر به سمت حرم در حرکت هستند، گروهی از حاجیان ایرانی با دست پُر بسته های سنگین کالا را به سمت هتل های خود می کشند.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}